Dr Shoji Yamashita kutató (Nagoya Egyetem, Mezőgazdaságtudományi Kar) és társai rájöttek, hogy a növényekben található élő víz fontos szerepet játszik a virágrügy fejlődésében és egészséges növekedésben. Elnevezték Pi-víznek, amely nagyon hasonló az élő vízhez.
A Japán tudomány fantasztikus terméke ez. Európában először Magyarországra került, szinte egy időben az USA-val és Kanadával.
A kutatók szerint az egészségi állapotunk helyreállítására és az optimális egészségi állapot fenntartására rendszeresen kellene fogyasztanunk.
A Pi-víz három napig tartja 100%-os energetikai hatását, a következő 3 napig fokozatosan csökken 70%-ig, majd folyamatosan tartja hatását (1 hónapos víz sem romlott még).
A víz hatása megmarad a főzés során. Mellékhatása nincs.
Image courtesy of Idea go at FreeDigitalPhotos.net
Milyen hatással van a Pi-víz a szervezetre?
A Pi-víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos előnnyel jár.
- Szabályozza az életfolyamatokat, és hatékonyabb működést biztosító többletenergiát közvetít
- Segíti a szervezet méregtelenítését
- Erősíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben
- Gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
- Fokozza a regenerálódást, a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
- Javítja az alkalmazkodó képességet
- Növeli a teherbíró képességet
- A táppénzes órák száma, folyamatos visszajelzésekkel kontrollálva csökken (20%)
"EGY KORTY CSODA A PI-VÍZ!"
Dr. Makino a Japán Institute of Bio-Energy professzora és Dr. Fülöp László agrárkutató, személyes tudományos kapcsolata folytán kerülhetett a Pi-vízgyártó készülék hazánkba.
A Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutottak el a víz előállításához.
Ha közönséges csapvizet a periódusos rendszer elemeit jelentő kerámiákon folyatják keresztül, csodálatos hatású vízhez jutnak, amit pi-víznek, mindennapi szóhasználatban életvíznek neveztek el.
Fontos még kiemelni, hogy a "Pi" egy víztisztítási technológia elnevezése, nem pedig márkanév!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése